Välkommen till vår webb-bokning

×
Information

Följande restriktioner gäller i Kumla kommun:
- Samtliga idrottshallar är öppna för barn och unga födda 2002 eller senare. När det gäller elitidrott, se Riksidrottsförbundets riktlinjer.
- Kumlahallen och rackethallen är öppna för alla åldersgrupper från 1 juni, enligt de restriktioner som gäller för yta och antal besökare.
- Fotbollsplaner är öppna som vanligt.
-Vissa omklädningsrum öppnas upp vid match i högre divisioner från och med 1 juni. Detta i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer. I omklädningsrummen får inte samtidigt vistas fler personer än att varje person har tillgång till minst 10 kvadratmeter.

Vi förväntar oss att ni följer de regler, råd och restriktioner som finns. All verksamhet som bryter mot dessa måste avbokas.

Här kan du se aktuellt bokningsläge, söka lediga tider och göra bokningar i många av kommunens lokaler och anläggningar, exempelvis idrottshallar, gymnastiksalar, idrottsplatser samt möteslokaler.

Du som tillhör en förening kan logga in och boka en lokal eller anläggning. Ni kan även ändra i era befintliga bokning.
För att få göra en direktbokning som förening måste du godkänna uppgifter i föreningsregistret.
Ni kan administrera er förening i föreningsregistret, det gör ni här; Föreningsregistret

Du som är privatperson kan antingen göra en bokningsförfrågan eller, om du har login, göra en direkt bokning. Är det första gången du bokar kan du registrera dig i menyn ovan och får då ett inlogg.


0/0